Thursday, June 9, 2011

~~sayonara~~

hmmmm..entri ni sedih..sbb saye nk berpisah dgn rakan2 sekerja... :(..hari ni last day berkhidmat dgn scb..gonna miss them all..serious sedih sbb keje kat sini start dari abis blaja smpai skarang..rezeki kat tempat lain..so kene la belajar berhijrah..to all my officemate's here,bnyk suke duke dgn korang kat sini..x terkate n x terluah nk ckp mcm mane..kat sini la aku blaja jd kental...tabah sume la...tempat ni la yg bwk aku smpai ke Beijing..bg aku anugerah n mcm2 lagi la..mintak maaf atas sume silap..semoga tempat baru memberi harapan baru...mudah mudahan di murah kan rezeki di tempat baru..amin..by SCB...





ni sebahagian dari snap pic from bb saye yg di snap semase farewell lunch td..t saye upload yg lain eh...xoxo

3 comments:

azam said...

adios amigos.......sayonara, aufwiedersehen, zum schluss, goodbye.......

suha said...

sedihnya pisah ngn kengkawan..tp xpe,jom kite kwn lak (^_^)

DaYuEkUmiEkO said...

haii suha..
ok je..jom srt kawan..=)