Tuesday, June 7, 2011

boyfren vs kawan?????

hmmmm..new entry for today setelah penat dok edit blog ni..heeeee...petang yg mendung..layan gak kan update blog..hehheheh..ok,just want to ask la,kalo antara kwn n boyfren la,mane satu yg penting???ke dua dua same???ke mcm mane????to me la kan,benda ni terpulang pada pemikiran masing2..hak masing2 la kan nk sayang boyfren lebih ke ,kawan lebih ke,tp to me biar la berpada2..nape????sbb setiap orang pun mst ade kelebihan dan keburukkan die kan...so kalau boyfren kite ke,kawan kite ke ade keburukkan nye,kene terima la..mane ade orang perfect kat dunia ni..so,jgn la smpai terlampau obses sgt sampai x bole terima kritikan langsung..sebelum nk melenting ke pe ke,cube la selidik dulu...jgn main terjah je...kalo smpai nk ckp pun x bole,simpan jela boyfren or kawan tu kat dlm cage,xde sape nk kacau..lagi best pakai kan die topeng,xde sape yg nampak..btol x???bkn nye nk sibuk ke pe,tp setiap orang ade hak kan nk bersuara...lagi2 kalau boyfren kite ke kawan kite dh penah buat shit kat kite,mst la kite ingt kan..so jgn la cepat sgt kabur...kalo dh jd mcm ni cepat2 la pakai eye mo ..renung2 kan..


2 comments:

azam said...

bf sepatutnya jadi best fren yang paling best....bak kata shah rukh khan love is friendship

adid@ said...

yep setuju dgn abg azam,tunang sy kadang2 kawan,kadang lawan..mwehehe...